Projectomschrijving

Uitbreiding Bungalowpark ’t Giethmenseveld Ommen

Bungalowpark ’t Giethmenseveld is een zeer aantrekkelijk bungalowpark dat temidden van een uitgestrekt bos en aan de voet van de Lemelerberg ligt. Natuur, rust en privacy zijn dé kenmerken van dit park. Het bungalowpark heeft meerdere faciliteiten, zoals een receptie met info-balie, verwarmd openlucht zwembad, tennisbaan, jeu de boulesbaan, speeltuin en speelveld, wasserette, fietsverhuur en warme broodjesservice. Het bestaande park zal de komende jaren worden uitgebreid met 50 bungalows.

In 2016 heeft SPIL-Projects in opdracht van Interkoop Properties BV en in overleg met de Vereniging van eigenaren, gemeente en overige belanghebbenden een planpresentatie van de uitbreiding gerealiseerd. De nieuwbouw, die voor 2017 en de jaren daarna, staat gepland zal conform deze presentatie moeten worden gebouwd.

Fase 1 is nu in verkoop. Op het bungalowpark ’t Giethmenseveld kunnen vakantiebungalows gerealiseerd worden op eigen grond. De bouwkavels hebben een oppervlak van circa 513 m² tot 1100 m² en worden in een bestaand bos gerealiseerd. De verkoopprijzen van de bouwkavels vanaf € 44.866,– incl. BTW.!

Meer informatie : www.giethmenseveld-ommen.nl

Werkzaamheden : locatieontwikkeling, projectmanagement

Details

Date : 29-05-2017

Project URL : Live Preview